Etiket Sonuçları: etkinlik

Mrt

18 Mart Çanakkale Destanı okul etkinliğimiz tüm okulumuzun katılımı ile konferans salonumuzda icra edilmiştir. Programı hazırlayan başta Sosyal Bilgiler öğretmenimiz İlkay ZENGİN olmak üzere programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dönem Sonu Etkinlik Haftamızın Sonuna geldik bu hafta öğrencilerimizle yapılan çalışmalar;

Öğrencilerimizle Kahvaltı etkinliği yapıldı.

Bilgi yarışması yapıldı.

Spor faaliyetleri yapıldı

Çeşitli kutu oyunları oynandı.

Tecrübe paylaşım saati yapıldı( psikologluk mesleği tanıtıldı)

Sinema etkinliği yapıldı.

Öğrencilerimizle Kızılcabölük Tekstil Müzesi ve Doğal Taş Sanat Atölyesi gezisi  yapıldı.

Son gün  en çok kitap okuyan öğrencilerimizi belirleyip hediyelerini takdim ettik.

1. Dönem sonu etkinlik takvimi yayınlanmıştır.

Ekm

Erasmusdays kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Devam etmekte olan "We are a rainbow: bridging cultures via peer learning" isimli KA210 projemizin kapsayıcılık ve çeşitlilik konularında farkındalık oluşturabilmek adına öğrencilerimizle farklı kültürlere ait dansları ve şarkıları öğrenmeye çalıştık. Öğrencilerimiz bir yandan keyifle dans ederken bir yandan da farklı kültürel zenginlikleri deneyimleme şansı buldular.

Ekm

Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Denizli Kitap Fuarı etkinliğine katıldık.