DENİZLİ / TAVAS - Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: sinav

Sınav analiz formunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz..

İndir

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Din öğretimi genel müdürlüğünün hazırlamış olduğu Hedef 2024 YKS projesi kapsamında Akademik Takip Komisyonumuzu oluşturduk. Komisyonumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Bilgen Aydın Şener, Matematik öğretmenimiz Mustafa Börekçi, İmam Hatip Meslek Dersleri öğretmenimiz İsmail Uysal, okul psikolojik danışmanı Gülizar Tekin ve okul idaresinin desteği ile çalışmalarına başlamıştır. Bu çalışma da yer alacak faaliyetler;

Bireysel Öğrenci Takibi

Denemeler ve Analizleri

Soru Çözümleri

Verimli Ders Çalışma Teknikleri

Zaman Yönetimi

Motivasyon Etkinlikleri

Mezun Buluşmaları

Meslek Tanıtımı

Ekm

Dün duyurusunu yaptığımız toplantımızı bugün velilerimizle gerçekleştirdik. Okulumuzda yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarımızı velilerimize anlatıp onlarında fikirlerini aldık. Aynı zamanda süreçle ilgili kendilerini bilgilendirip destek istedik. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda başlatmış olduğumuz Hedef YKS Projesi ile öğrencilerimizin akademik hayata olan motivasyonlarını harekete geçirmek istiyoruz. Bu doğrultuda okulumuzda üniversiteye giriş sınavlarında başarının arttırılmasını sağlamak amacıyla eğitimin en önemli paydaşlarından birisi olan siz velilerimizinde katkıları bizler için çok kıymetlidir. Bu doğrultuda sizleri Hedef YKS toplantımızda görmekten mutluluk duyacağız.