T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / TAVAS - Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef 2024

Nis

2024 YKS' ye hazırlanan öğrencilerimiz için Nisan Ara Tatil Çalışma programı hazırlanmıştır. Tatilde çizmeleri için 2023 ve 2022 yılına ait çıkmış AYT denemeleri öğrencilerimize verilmiştir. Tatil dönüşü öğretmenlerimizle birlikte değerlendirmeleri yapılacaktır. Program aşağıda verilmiştir. 

Şbt

07.12.2023 tarihinde Bereketli İmam Hatip Ortaokulunda yapılan Hedef LGS ve Hedef YKS projeleri ile ilgili tanıtım, uygulama ve iyi örnekler paylaşım toplantısında alınan kararlara yönelik okulumuz Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak  uygulanan ve uygulanmaya devam eden çalışmalarımız aşağıdaki dosyada yer almaktadır. 

Şbt

Okulumuz mezunlarından Ramazan UYTUN 2023 YKS sınavında güzel bir başarı elde ederek İstanbul Üniversitesi İlahiyet Fakültesini kazanmıştır. Kendisini yks öğrencilerimizle söyleşi için okulumuza davet ettik. Söyleşide sınava hazırlanırken neler yaptığını, hangi derse nasıl çalıştığını, çalışma motivasyonunu nasıl sağladığını konuştuk. Öğrencilerimiz de sorularını sordular, kendisine teşekkür eder başarılar dileriz. 

Şbt

YARIYIL TATİLİ YKS KAMP DEĞERLENDİRMESİ

Yarıyıl tatilinde YKS öğrencilerimizin tatili verimli değerlendirmeleri açısından kamp programı hazırladık. Tatil öncesinde öğrencilerimize branş denemelerinden oluşan 450 soruluk içerik öğretmenlerimiz tarafından hazırlanıp öğrencilerimize ulaştırıldı. Tatilin ilk haftası öğrenciler bireysel soru çözümlerini yaptılar ikinci haftası matematik, türkçe, tarih ve coğrafya öğretmenlerimiz öğrencilerimizle zoom üzerinden öğrencilerin çözemedikleri soruları etkileşimli bir şekilde çözdüler. Kampa toplam 25 öğrencimiz katıldı.

Ock

Kariyer Günlerimizin ilkini gerçekleştirdik. İlçe Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Serkan ÇİNTİMUR' u mesleğini tanıtması ve tecrübelerini paylaşması için okulumuza davet ettik. Psikolog Serkan Çintimur Psikologluk mesleği ve Psikoloji bölümü hakkında bilgiler vermiş, öğrencilerimizden de alınan sorularla söyleşimiz tamamlanmıştır. Kendilerine tşekkürlerimizi sunarız. 

Ara

Okulumuzda YKS'ye hazırlanan öğrencilerimiz için uygulanacak olan TYT/AYT Deneme takvimi oluşturulmuştur. 

Kas

12. sınıf öğrencilerimizi Denizli Belediyesinin düzenlemiş olduğu Denizli gezisine götürdük. Gezide Pamukkale, Hierapolıs Antik Kenti, Nihat Zeybekçi Kongre Merkezi ve Teleferik ziyaret edildi. Öğrencilerimize YKS sürecinde motivasyon oldu. 

Kas

Hedef YKS projesi kapsamında ilk TYT denememizi yaptık. Deneme sonuçları analizi yapıldı ve incelendi. Branş öğretmenlerimiz soruların çözümünü öğrencilerimizle birlikte yaptılar. Sınav sonuçlarına göre başarılı olan ilk 10 öğrencimize soru bankaları hediye edildi. 

Kas

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

        Din öğretimi genel müdürlüğünün hazırlamış olduğu Hedef 2024 YKS projesi kapsamında Akademik Takip Komisyonumuzu oluşturduk. Komisyonumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Bilgen Aydın Şener, Matematik öğretmenimiz Mustafa Börekçi, İmam Hatip Meslek Dersleri öğretmenimiz İsmail Uysal, okul psikolojik danışmanı Gülizar Tekin ve okul idaresinin desteği ile çalışmalarına başlamıştır. Bu çalışma da yer alacak faaliyetler;

Bireysel Öğrenci Takibi

Denemeler ve Analizleri

Soru Çözümleri

Verimli Ders Çalışma Teknikleri

Zaman Yönetimi

Motivasyon Etkinlikleri

Mezun Buluşmaları

Meslek Tanıtımı

Kas