Etiket Sonuçları: etwinning

Proje hakkında

---ENGLISH---
Our project aims create a peaceful school climate, positive educational environment and happy students by preventing peer bullying in schools. Project that we plan will also include dissemination efforts of the Erasmus+ Project which numbered 2020-1-TR01-KA101-090659 that received grant support from the Turkish National Agency to other institutions through the Etwinning.

---TÜRKÇE---
Bu proje; okullardaki akran zorbalığını engelleyerek iyi bir okul iklimi, mutlu çocuklar ve pozitif bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçlamaktadır. Planladığımız bu proje Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe desteği alan 2020-1-TR01-KA101-090659 numaralı Erasmus+ projesinin e-twinning platformu üzerinden diğer kurumlara yaygınlaştırma çalışmalarını içerecektir.